Telefonsupport
+46 40 688 75 50 (MÅ.-FR.9-14)
Gratis frakt
Garanterad leverans
Villkor

1.0. Generella uppgifter
Regler och villkor gällande köp med www.raworganics.se - En tjänst erbjuden av
Raw Organics S.L
CIF: B93580140
C / Alta Vista 11 forstad. Torremuelle 29639 – (Benalmadena) – Málaga
Spanien

Telefon:
DK: +45 89 88 32 16
ES: +34 610 99 99 97
DE: +49 461 902 71030
SE: +46 40 688 75 50

Härefter kallad Raw Organics
Köpevillkoren gäller för all handel med Raw Organics, är bindande för både Raw Organics och kunden. Därför rekommenderas det att du som kund läser alla villkoren noggrant.

När du köper vår produkt prenumererar du automatiskt i vissa tillfällen på en prenumerationsbeställning, se mera under varunummer 6.0.

Vid tillfällen av postkorrespondans med [email protected] föregår det på svenska eller danska, och all live support via Raw Organics är supportspråket på svenska eller danska.

2.0. Personlig information
2.1. För att handla på Raw Organics ska du ange: Namn, adress, e-post och telefon/mobilnummer

2.2. Därutöver ska du vara 18 år för att handla på Raw Organics. Genom att genomföra ett köp på våran hemsida bekräftar du att du är 18 år eller äldre.

2.3. Ovannämnda data lagras med upplysningar om vilka varor du köpte i 5 år från slutet av det räkenskapsåret. Genom att de 5 år passerar, raderas upplysningarna.

2.4. Om du har skapat ett login till självbetjäning på denna hemsida kommer dina personliga upplysningar och orderupplysningar inte raderas såvida du inte kontaktar oss och ber om det.

2.5. Genom att acceptera våra användarvillkor accepterar du att bli kontaktad utan att be om det via post och/eller telefon. Du kan alltid ändra detta genom att skicka ett mail med tydligt stopp av prenumeration till [email protected]

2.6. Som kund har du möjlighet för att när som helst få veta om vår registrering av data om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i överensstämmelse med reglerna i lagen om personuppgifter. Alla förfrågningar i samband med detta skal riktas via e-post till: [email protected]

4.0. Garanti
4.1. Raw Organics ger 12 månaders garanti. Det betyder att kunden antingen kan få varan utbytt, pengarna tillbaka eller nedsatt pris beroende på den specifika situationen. Det är ett krav att klagomålet är berättigat och att felet eller felen inte uppstått på grund av felanvändning av produkten, felaktig förvaring eller annat skadligt beteende.

4.2. Klagomål ska ske inom rimlig tidsfrist efter att kunden uppmärksammat felet eller felen.

4.3. Om du gärna vill få ett garantibevis på en produkt, ombedes du skicka ett mail till: [email protected], och returnera därefter varan till:

Raw Organics S.L

Edif. Golden B, 1ª Planta Avda. Ricardo Soriano 72

Marbella 29601

CIF: B93580140

4.4. För att påskynda turn-around tiden, ange vänligen följande uppgifter i din klagan: - Beskrivning av fel - Kvittering eller Ordernummer - Om du önskar att få pengarna i retur eller en ersättningsprodukt - Kontaktupplysningar.

5.0. Priser och betalning
5.1. Alla priser noterat på Raworganics.se är i EUR eller SEK och inkl. moms.

5.2. Varorna kan endast beställas och betalas online.

5.3. När du beställer en produkt via ett erbjudande är det endast den första produkten som kan köpas till erbjudandepriset. Kontinuerlig mottagning av varor till följd av prenumerationstjänst köpes till fullt pris.

5.4. När du handlar hos Raw Organics kan du använda följande kort: Visa, Visa Electron och MasterCard

5.5. Köpevillkoren på Raw Organics med ditt kreditkort är baserat på det avtal du har i förhållande till ditt eget kreditkort

5.6. Beloppet dras från ditt konto när varan skickas från vårt lager.

5.7. När du blir debiterad för ditt köp visas det i ditt bankutdrag som: Raw Organics S.L

6.0. Försändelse- och leveransvillkor
6.1. Leveranstiden är normalt 4-7 vardagar.

6.2. Alla paket levereras med DAO/Post Nord

6.3. Alla paket skickas inom 24 timmar efter att betalningen är mottagen.

7.0. Proceduren för förnyelse och borttagning av kortupplysningar
7.1. Om ditt kort är blockerat eftersom du har fått nytt kort eller av annan anledning har gjort ditt kort inaktivt, blir din betalning inte genomförd och din Raw Organics prenumeration deaktiveras till dess att betalningen är avslutad.

7.2. Vi sparar inte dina kreditupplysningar. Vi använder i stället säkra tredjeparts betalningsleverantören Redsys.

7.3. Om du vill ändra kortuppgifter, kan du göra det under "Mitt konto"

8.0. Ändring av fraktadress
8.1. Om du flyttar eller ska ändra din leveransinformation för dina varor till en annan adress eller efter registrering till prenumerationen, är du ansvarig för att informera Raw Organics om detta så snart som möjligt. E-post: [email protected]

9.0. Cookies
9.1. Hemsidan använder "cookies", detta är en mindre textfil som är sparad på din dator, mobil eller motsvarande enhet. Syftet med detta är att känna igen din enhet.

10.0.Ansvarsfriskrivning

10.1. Raw Organics S.L frånsäger sig allt ansvar för fel, extra kostnader eller lagliga tvister som kan uppstå efter köp eller vid felaktig användning av våra produkter. Det är köparens ansvar att kontrollera information, laglighet och konsekvenser före köp och vid användning av våra produkter eller tjänster i det land du köper från. Alla produkter som erbjuds på vår webbplats är tillåtna enligt lag i Spanien och följer EU-lagar.

Raw Organics S.L strävar efter att hålla informationen på hemsidan och tillhörande undersidor så aktuell och korrekt som möjligt. Om felaktig information kommer till vår kännedom kommer vi att rätta till dem snarast möjligt.

11.0. Ytterligare information
Denna handlare samtycker till att inte tillåta några transaktioner som är olagliga eller anses av kreditkortsmärkena eller den förvärvande banken, som olagliga eller har potential att skada deras goodwill eller påverka dem negativt. Följande aktiviteter är förbjudna enligt programmen för kortmärken: försäljning eller erbjudande av en produkt eller tjänst som inte överensstämmer med alla lagar som gäller för köparen, den utfärdande banken, säljaren, kortinnehavaren eller korten.


Bra recensioner
Gratis frakt
100% naturligt
Svensk kundtjänst
Dokumenterad effekt
14-dagars retur