Nytt hem till ytterligare 8 föräldralösa barn!

Det är med stor glädje vi kan meddela att vår dröm om att utvidga ett barnhem i Tanzania nu har blivit verklighet!

Förra sommaren hade jag äran att besöka Moses Comfort Home i Tanzania, ett hem för föräldralösa barn som annars står ensamma i världen utan någon som tar hand om dem. Teamet bakom Moses Comfort Home utför ett beundransvärt arbete med att förändra dessa barns liv.

Upplevelsen av att personligen bevittna hur teamet dedikerar sig åt att säkerställa att barnen har ett stabilt hem, hälsosam kost, tillgång till utbildning och allt som behövs för en sund uppväxt, som ger dem en rättvis chans i livet, var djupt rörande. Det är uppenbart att dessa underbara människor ärligt vill ta på sig ansvaret för dessa barn och se till att de känner sig älskade och vet att det alltid kommer att finnas någon som ser efter dem.

När jag såg hur dessa människor hjälpte barnen visste jag att detta var ett projekt jag ville stödja, och jag kände att det låg i Raw Organics familjens anda att göra det. Därför bestämde jag mig för att donera 10% av vår omsättning tills vi nådde 75.000 kr, vilket kommer att finansiera bygget av en ny sovsal. Den kommer att ge sovplats för ytterligare 8 barn som kan se fram emot en kärleksfull och trygg uppväxt.

Jag är tacksam för möjligheten att stödja detta projekt, och jag hoppas våra kunder känner en stolthet över att vara en del av detta arbete. Tack så mycket för din uppmärksamhet och stöd till vår verksamhet, som gör det möjligt för oss att fortsätta vår mission – inte bara att hjälpa våra kära kunder, men också att göra skillnad för dem som inte har ett hem.