5-stjärnig kundservice Ring +46 40 688 75 50
Fri leverans Levereras inom 2-7 dagar
Ekologiska fullspektrum cannabisprodukter

Vad kul att du vill veta mer om oss

Renhet och kvalitet är vår ledstjärna

Hos Raw Organics har vi en tydlig vision: vi vill erbjuda den absolut bästa CBD-oljan till konsumenter i Sverige och resten av världen. Den tydliga visionen har gjort oss till en av Europas ledande leverantörer av CBD-produkter. Vi kontrollerar hela processen från fröet som planteras i jorden till CBD produkten som levereras till dig. Vi garanterar en CBD-olja där ingen kompromiss har gjorts om dess renhet eller produktionsmetod.

Raw Organics Lag
Jesper från Raworganics

Historien bakom Raw Organics

Raw Organics grundades av Jesper Thomassen år 2017 med en vision om att ge frihet åt individen. Med den visionen påbörjade Jesper utvecklingen av en naturlig produkt som idag anses vara en av de bästa cannabis oljor på marknaden.

Jesper har lyckats genom att aldrig kompromissa med Raw Organics. Alla produkter testas därför regelbundet av Raw Organics själva för att säkerställa kvalitet, cannabinoidinnehåll, samt att de är fria från bekämpningsmedel, tungmetaller och andra föroreningar.

Vem stöder vi?

Raw Organics stödjer saker som vi anser är viktiga. Oavsett om det gäller åtgärder för att rena havsvattnet från plast, stödja fristadens idrottsklubb eller de danska ekologiska samhällena, gör vi det med stolthet. Vi investerar årligen ett större och större belopp tillbaka i vårt samhälle, vilket bl.a. år 2022 har inneburit 250 kg mindre plast i haven genom det danska projektet Resea, en huvudsponsring av de danska ekologiska landsföreningarna och sponsring av Fristadens fotbollsklubb (CSC), och vi är ödmjuka och tacksamma över att kunna göra detta. Vi tackar våra trogna kunder för att de bidragit under åren så att vi kan ge tillbaka.

Om Raw Organics
Möt människorna bakom Raw Organics

Varför välja CBD-olja från Raw Organics?

För oss är det ganska enkelt: För att vi levererar en superren premiumolja i en kvalitet som är svår att hitta någon annanstans, eftersom vi helt enkelt inte kompromissar någonstans i produktionskedjan.Vi är själva närvarande för att se till att allt sker enligt våra höga krav. De höga kraven och kompromisslösheten gör oss därför inte till den billigaste leverantören av CBD-olja på marknaden.I gengäld erbjuder vi unika oljor skapade med kärlek som du inte kan hitta någon annanstans.

Våra favoriter

Bästsäljare
Kundvagn
Stäng
Stäng