Vi vill bygga ett barnhem för föräldralösa barn!

Från och med den 1 december donerar Raw Organics 10% av alla intäkter från våra CBD-produkter till byggandet av en ny sovsal för Moses Comfort Barnhem! Det gäller alla produkter och erbjudanden - ju mer du köper, desto mer hjälper du!

Jag är Jesper Thomassen från Raw Organics, och jag vill gärna dela en upplevelse med dig. Under sommaren 2023 hade jag privilegiet att utforska Tanzania, ett fantastiskt naturskönt land med varma och hjärtliga människor. Men bakom denna fasad finns en hjärtskärande verklighet; utbredd fattigdom. Många barn står ensamma utan grundläggande behov som ett hem, mat och utbildning.

Under min resa besökte jag Moses Comfort Home, ett litet barnhem som tar hand om 25 föräldralösa barn. De ger dessa barn inte bara ett hem och en måltid, utan också hoppet om en bättre framtid genom utbildning. Men deras resurser är begränsade, och de kämpar varje dag för att göra en skillnad i dessa barns liv.

Idag delar jag denna historia med dig, eftersom vi har satt upp ett mål att samla in 75 000 kronor, vilket kommer att gå till att bygga en ny sovsal som kommer att ge ytterligare 8 föräldralösa barn ett tak över huvudet och en chans till en ljusare framtid. Detta är inte bara en säng att sova i; det är trygghet, omsorg och möjligheten att växa upp med värdighet.

Moses Comfort Home

Följ med i vår insamling

Raw Organics kommer att donera 10% av alla försäljningar, så du kan köpa våra produkter och stödja byggandet av barnhemmet. För att säkerställa full transparens och ge dig möjlighet att följa med i vår insamling har vi skapat en GoFundMe-kampanj. Där kommer vi att lägga in donationerna från våra försäljningar, och du har också möjlighet att bidra direkt. Du kan besöka donationsidan genom att klicka här - Moses Comfort Home Sovesal Projekt och se hur vi tillsammans närmar oss vårt mål!