Tack för ert stöd år 2023!

Kära Raw Organics-community,

Året 2023 har varit en otrolig resa för oss på Raw Organics, och vi vill dela denna resa med er alla. Varje milstolpe, varje träd planterat, varje kilo plast borttaget och mycket mer har varit möjligt tack vare er, våra fantastiska kunder. Vi vill rikta ett hjärtligt tack till var och en av er för att ha gjort detta år så meningsfullt och givande.

Plantering av 457 träd

I samarbete med organisationen "One Tree Planted" har vi planterat inte mindre än 457 träd. Varje träd representerar ett steg mot att bevara vår planet och upprätthålla luftkvaliteten. Denna hållbara insats möjliggjordes av ert stöd och deltagande i våra kampanjer, och vi är glada att ha er med på denna gröna resa.

63,5 kilo plast från haven

Ett av våra mest meningsfulla steg mot hållbarhet var att ta bort 63,5 kilo plast från världshaven i samarbete med organisationen "Resea". Tack vare era beställningar är detta en handling av kärlek till vår planet och ett försök att säkerställa att haven förblir rena och hälsosamma både för djurlivet där ute och för oss människor.

Stöd till Christianias Fotboll

Att stödja Christianias Sports Club har varit en ära för oss. Det är ert stöd som har gjort det möjligt för oss att vara en del av detta projekt, där unga män från olika bakgrunder förenas genom fotboll. Detta är inte bara ett sponsorskap, utan en hyllning till mångfald, gemenskap och acceptans av olikheter.

Livsförbättrande CBD-berättelser

Mest hjärtevärmande av allt har varit de otaliga berättelser vi har fått från er, våra kunder. Varje berättelse om hur CBD har förbättrat livskvaliteten för någon av er är ett enormt bidrag till drivkraften bakom vårt arbete. Att veta att våra produkter har gjort en positiv skillnad i era liv är den största belöningen av alla.

Utvidgning av barnhem i Tanzania

Just nu samlar vi in 75 000 kr för en ny utbyggnad av ett barnhem i Tanzania, som kommer att ge ett hem för ytterligare 8 föräldralösa barn. Dessa barn kan se fram emot en trygg uppväxt under värdiga förhållanden, i en omtänksam gemenskap som kommer att ge dem sin barndom tillbaka och skapa en lovande framtid för det liv som ligger framför dem. Läs mer och delta här.

Vi tackar er alla för att vara en del av Raw Organics-familjen. Ert stöd är hjärtat i vår verksamhet, och vi ser fram emot att fortsätta denna spännande resa tillsammans det kommande året.

Med djup tacksamhet,
Jesper Thomassen